Алфа вълни – най-могъщата честота за манифестиране на желания от Милена Голева

Всяка част от твоето тяло вибрира с определена честота. Също и твоя мозък. Той вибрира постоянно генерирайки мозъчни вълни с различни честоти. През различните етапи на деня честотата на мозъчните вълни преминава от една в друга.

Когато вършиш ежедневните си действия си в бета честота на мозъчните вълни. Това е времето, когато си в будно състояние, а ума мисли логично и критично.

Докато спиш и си в състояние на дълбок сън, твоя мозък е в делта активност. Мозъкът и тялото са в режим на абсолютна почивка, организма се възстановява като напълно е изключил достъпа на информация от външния свят.

След това преминаваш през фаза на лек сън. Или мозъка е в тета активност. Тя трае съвсем кратко и е преход към следващото състояние.

Алфа честота на мозъчните вълни е онази активност на мозъка, през която преминаваш естествено непосредствено преди да заспиш и непосредствено след като се събудиш. Това е най-приятната мозъчна активност. Състояние на вътрешен покой и в същото време яснота. Има и една пета честота, наречена гамаактивност. Тя се появява буквално за части от секундата и представлява момент на просветление, миг в който се ражда нова идея. Това е активност, при която определени неврони се свързват за първи път, за да създадат чисто нов път или мрежа.

Но нека се върнем на алфа честотата на мозъчните вълни. Това е онази активност, при която мозъка има най-силна способност да твори, да материализира и да сбъдва желания. Алфа честотата на мозъчните вълни е същото състояние, в което влизаш, когато си в медитация. Тогава тялото е приятно отпуснато и напълно свободно от напрежение. Изцяло пребиваваш в настоящия момент. Отсъства усещане за страх, безпокойство, тревога. Ума е свободен да гради. Нещо повече ума е силен и мощен. В същото време спокоен и способен да визуализира. Способен да събуди усещането и представата за дори, на пръв поглед, невъзможни неща. А щом можеш да събудиш нещо в представите си, щом ти е възможно да го изградиш мислено, значи можеш да го постигнеш. Помисли си само, тази сила се намира в теб. Ти я носиш навсякъде със себе си.

Какво е това, което искаш?

Дали това са качества от характера, които искаш да шлифоваш. Дали би искал да се освободиш от вредни за теб навици. Или пък би искал да преживееш или да постигнеш нещо. Може би да подобриш вече съществуващи взаимоотношения. Да получиш отговор или намериш решение.

Само си помисли, всичко за което помечтаеш, когато си в алфа има хилядократно по-голяма сила, защото ума е свеж и буден, а едновременно с това релаксиран и в състояние на приятно очакване. Това е най-силният момент за теб. Времето, когато имаш силата буквално да манифестираш желаното и да твориш живота си. Това е оптималната част от деня, когато можеш да програмираш своя успех. Защото алфа честотата повишава и усилва въображението, креативността и способността ти да  визуализираш.

А как можеш да навлизаш в тази могъща честота, която сбъдва желания?

Всеки път, когато се отпускаш. Всеки път, когато релаксираш и медитираш. Ето защо медитация непосредствено преди да заспиш или веднага след като се събудиш ще ти дадат възможността да оставаш по-дълго в алфа. И не просто да преминаваш през алфа честота, а осъзнато да насочваш ума си в посоката, в която искаш да твориш. Защото това е най-могъщата честота за сбъдване на твоите желания.

Когато осъзнах силата на моя ум по време на медитация и докато съм в алфа честота на мозъчните вълни животът ми се промени завинаги.

Опитай и ти. В теб има могъща сила, която е винаги с теб и която носиш навсякъде със себе си.

Не е ли вълшебно … ХЕМ СИ РЕЛАКСИРАШ … ХЕМ СИ МАТЕРИАЛИЗИРАШ?

ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН … с медитация!

Научете още за колекцията от медитации на Милена Голева тук: http://milenameditations.com/meditacii

Автор: МИЛЕНА ГОЛЕВА

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *