ИНТУИЦИЯ

Интуицията е по-силна от интелекта.-Стив Джобс

Наречете го шесто чувство, шепот от звездите, факсове от космоса, всеки си има по едно тъничко вътрешно гласче, което пищи оглушително, когато сме на път да направим грандиозна грешка и потърква доволно ръце, когато го слушаме и печелим.

Някои хора казват, че е напълно ирационално да слушаме онова, което душата ни крещи, но истината е, че решенията, които съм взела, слушайки сърцето си, винаги са били най-правилните за мен самата.

Не приемай онази работа, прекрати връзката, която те прави нещастна, преустанови контакти с лицемерните хора, научи се да отказваш услуги на използвачите – през годините интуицията ми е нашепвала доста неща и не съжалявам за нито един път, в който съм я послушала.

И въпреки цялото знание, което имаме, отказваме да приемем, че ние сме експертите във владеенето на собствения ни живот. И започваме да се допитваме до този и онзи, бягаме за съвет при приятелки, родители, понякога дори се доверяваме на случайни познати.

Животът ни не е нова блуза, която се чудим дали да си купим. Няма смисъл да питаме някой дали ни отива и дали ще бъдем щастливи с нея.

Следващият път, когато се чудите как да постъпите, послушайте интуицията си и ще видите, че от другата страна чака изключително доволното ви Аз, което ще ви е вечно задължено и благодарно за този избор. Заслужава си да бъдете смели заради себе си!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *