Какво значи женствеността?

Женствеността е нещо, което идва отвътре, което се ражда заедно с женската природа. Женствеността – това е проява на женската енергия.

Не е тайна, че ние живеем в мъжки свят, където жената често е принудена да бъда силна, да се бори, за да постига своите цели и успех в работата. Това е една от причините защо ние губим енергия си и връзката си със своето Женско АЗ. И заедно с това ние губим способността да се чувстваме живи и щастливи. Добрата новина е, че Истинската жена успява без да се бори. Използвайки само женската си сила!

Истинската жена, това е щастлива жена, която излъчва радост и светлина. В нея е балансирано желанието да даваш и да получаваш. Мъжете, при общуване с тази жена, се чувстват щастливи и успешни и проявяват мъжките си качества.

Основният критерий, че ти си истинска жена е да имаш способност да обичаш безусловно и да бъдеш обичана. И да живееш в хармония със своите чувства и емоции. Това може да постигне само жената, която е свободна от страхове и комплекси. Истинската жена вярва, че заслужава най-хубавите неща и свободно иска и получава. И най-важното в нейния живот е, че всичко се случва лесно!

Тайната на истинската жена се крие в специалното вътрешно състояние на красота, достойнство и женственост. Истинската жена притежава специалното умение да бъде внимателна към себе си и другите, да разбира себе си и другите и да обича и да приема себе си и своя партньор. Тя има вътрешна дисциплина и чувство за вкус и с уважение се отнася към своите чувства и желания. Всичко това й позволява да бъде щастлива.“

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *