Любовта идва, за да ни промени

, ,
Любовта идва, за да ни промени и само от нас зависи дали ще ни възвиси, или ще ни погуби. Идва с едно докосване, с един поглед, за да ни даде силата да преодоляваме препятствия и да опознаем истинската си същност. Преоткрием ли душата си, ние се доближаваме до Създателя, превръщаме се в чудотворци.
Ако пробудиш знанието вътре в теб и осъзнаеш силата си, ще можеш да твориш собствения си живот и ако сърцето ти е чисто и любящо, ще промениш света и дори да помириш религиите, защото Бог е един за всички. Както Земята е една, така и религиите не могат да бъдат завършени, ако не са обединени. Ако повече хора мислят по този начин, скоро ще се радвате на промяна. Която ще донесе много радост, защото, променяйки себе си, и светът се променя.
Всеки носи в сърцето си любов и ако я насочи правилно, ще спасим планетата. 
Ти имаш силна любов и светлината, която струи от теб, ще привлича чисти души. Заедно ще медитирате и ще изпращате любов на Земята и на всички живи същества. Само така може да се повиши осъзнатостта на народите, за да се обединят религиите в името на новата епоха, която започва сега. Благословиите, които ще изпращате, ще разширят съзнанието на хората и те ще започнат да се променят и да се освобождават от собствените си ограничения. Ще приемат Божествената си същност и ще осъзнаят радостта и блаженството да живеят в единство с всички и всичко около себе си. Ще засилят връзката си с природата и грижата към
другите.
Егоизмът ще отстъпи място на колективното мислене и подкрепа.
Душите ще засияят и телата им ще се изчистят енергийно. Когато Любовта се разпръсне навсякъде по Земята, и различията ще изчезнат. Всички ще се обичат и ще бъдат щастливи.
Затова си тук – ти сама дойде при мен, а аз те чаках. Искаш ли да си партньор на тази сила? Тя е вътре в теб и ти си част от нея. Ако се сработиш с нея, ще се научиш да я управляваш умело и да твориш чудеса. Какви са най-силните ти желания? – продължаваше да ѝ говори Халу без думи.
– Искам да бъда щастлива.
– Кога си била най-щастлива?
– С Оуз.
– Защо?
– Защото бях с него.
– Защото си била себе си. Действала си спонтанно и си уловила мига. Влязла си в синхрон с Вселената и тя е откликнала на нуждите ти.
Отворила си портал с Божествена космическа енергия.
Заедно сте обединили своите енергии. Където и да отидеш, без значение на континент или държава, това, което се е случило, ще съществува във времето. Няма как да избягаш от себе си! Няма как да забравиш случилото се! Нито ти имаш тази сила, нито той! Тук си, за да продължиш пътя си, а не да се скриеш и да забравиш!
Защото вие сте души близнаци. Ти си го повикала и той е дошъл при теб, за да ти помогне да повишиш собствената си вибрация.
Помогнал ти е да се събудиш, а ти си събудила него! Ти си го срещнала и открила, а може би си провокирала появата му в този живот, защото не си се чувствала щастлива. Много хора най-често
се предават и умират. Оставят се на тревогите, които разболяват тялото. Така умират хората – доброволно. А когато са силни като теб, те се борят и диктуват на Вселената своята воля, като
контролират мисълта си. Ти си повикала своята душа близнак и сега ще трябва да ми помогнеш. Вие сте събрали Слънцето и Луната на магичното място, където се намират всички земни енергийни източници планина, море, река и езеро.
А връзката между Небето и Земята е пчелата – тя е ключът. Пчелата е позната от древни времена като символ на пробуждането, на настъпването на пролетта, но и на духовното пробуждане на хората. Тя е оръдие на Бог, с което се поражда Божественото. Затова тя ви е свързала с небесните тела Слънцето, Луната, тук на Земята. Такъв е и символът па костенурката, а вие сте били на полуострова на
костенурките. Пчелата присъства в митовете за боговете, които са се борили против злите духове. Костенурката олицетворява мъдростта и дълголетието, което ти ще получиш като дар. В една
наша легенда се разказва как Бог благословил пчелата да дава най- сладкото нещо па света – меда, защото попречила на Слънцето да се ожени. Оттогава медът и восъкът са лековити и имат магическата сила да прогонват злите сили и да лекуват болестите.
От восъка се леят свещи, които носят огън – символ на пречистването и на Слънцето. Пчелата присъства във всички религии и по този начин ги обединява – продължаваше Халу.
– Оуз е от Турция, чийто символ е Луната – полумесецът, а ти от Запада, където залязва Слънцето. Две различни религии се обединяват в обща мисия. Вие сте се срещнали с благословията на всички богове. Извършили сте ритуал за свързване извън времето и пространството в името на всички хора по света и без да съзнавате, сте приели служенето на една велика цел – Любовта.
Това е основният урок, който душите, избрали да се родят тук, на Земята, трябва да научат.
Из „Пчелата“, Оура Лов
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *