Ние носим своите предци вътре в себе си и те са с нас във всеки един момент

Успешната терапия работи с неща от миналото и се справя с тях на психологическо и физическо ниво. Тя възстановява способността на човека да бъде в настоящето и го прави способен да продължи напред в живота. След като успешно обработи и интегрира в себе си една болезнена история, човек развива сила, която иначе не му е на разположение.
Става възможно да каже истински „да” на живота.

Ние носим своите предци вътре в себе си и те са с нас във всеки един момент. Всяко човешко същество носи в своята ДНК колективната памет от миналото. Някои от нашите предци са завършили съдбата и уроците си. Това са нашите скрити съюзници в живота, които можем да призоваваме. Много от починалите ни предци, са починали усещайки една незавършеност, те не са успели да постигнат онова, което душата им е искала.


Всеки един от нас като жив представител на кръвната ни линия, имащ свободна воля, е много силно повлиян от тези незавършени истории. Дори в нашето живо семейство може да бъде проявена тази незавършеност под формата на “черна овца“ или ако имаме загуба на член от семейството, който е починал, но не сме могли да скърбим за него. Цялата ми работа с OFT, Вътрешна алхимия и ген ключовете е насочена към това да създавам пространство на прошка, в което да можем да излекуваме миналото си, за да можем да преминем към бъдещето, ставайки все по-автентични и все повече себе си.

Колективната болка изисква колективна групова работа.

По време на това изключително специално събитие, ще имаме възможност да обединим сърцата си и да създадем пространство в което излекуването на наследствените модели да може да се случи.

С обич , Андрю

Чрез ген ключовете България

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *