Природни афродизиаци за мъже

Мед

Медът е познат от векове и е най-старото средство за подслаждане в света. Също така съдържа няколко вариации на витамин B, които са ключови съставки за издръжливост и енергия.

Овесени ядки

Овесената закуска може да бъде и вашето гориво преди лягане. За това помага високото съдържание на тестостерон стимулиращ L-аргинин и витамини от група B. Овесените ядки са още евтин и практичен начин за увеличаване притока на кръв. При продължителна употреба намаляват и вероятността от еректилна дисфункция.

Смокини

Подобно на бананите, смокините са с високо съдържание на калий – основен минерал за повишаване на енергията. Не само, че са били любимата закусна на Клеопатра, но тя се възбуждала само от гледката някой да яде смокиня.

Авокадо

Авокадото получава  името си от ацтеките и буквално е съвкупност от думите тестис и дърво. Плодовете увеличават притока на кръв и производството на тестостерон.

Тиквени семки

Колкото и да ви е странно, в чужбина тиквеното семе не е на почит, както у нас или по-скоро се свързва с екзотична, био, органична, здравословна кухня, към която не всеки е предразположен. Ние, обаче, сме свикнали да ги консумираме в големи количества. Те са заредени с тирозин – тип аминокиселина, която ще озари настроението ви. Друг плюс – семената са богати и на хранителни вещества, които увеличават притока на кръв и мъжествеността.

Диня

Ето един забавен факт: Динята ще утоли жаждата ви по същия начин, по който ще подобри и любовния ви живот. Изследванията показват, че плодът има високо съдържание на цитрулин, който има ефект, подобен на този на Виаграта.

Канелени ролца

 

Според изследванията, ароматът на канелени ролца възпламенява сексуалното желание. Не сме експерти, затова ще ви оставим сами да експериментирате с това.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *