Какво мога да направя за теб?

Xранителен план

  • Ще изчисля калориите, порциите и макросите необходими за вас.
  • Ще  ви предоставя план за хранене с който ще постигнете целите си.
  • Ще ви дам информация която ще ви помага да развиете уменията, от които се нуждаете, за да се храните добре за цял живот.

КОУЧИНГ

Ако имаш нужда от някой които да те напътства, да следи прогреса ти, да адаптира режима ти докато не постигнеш своята цел.

ДОМАШНО ОБУЧЕНИЕ

Ако искаш да разбереш какво да правиш за да изглеждаш добре, без фитнес в домашни условия и съобразено с твоя график.

баланс между работата и живота

Хранене…

Храната е щастие! Хубавата храна е тази, която ни кара да се чувстваме добре и да изглеждаме привлекателно. За някои хора тя е начин да изразят това, което чувстват.

В наши дни има изобилие от продукти, които обичаме да купуваме, но невинаги се замисляме как те влияят на здравето ни, защото доброто здраве е ключът към всичко останало.

Почивка и релаксация…

Работа, стрес, напрежение, проблеми, неразискани въпроси, недискутирани теми, търсене, учене, оцеляване…всичко това е в ежедневно на всеки един от нас.

В напрегнатия понякога живот,  за да имаме сили да се справяме с всичко, най – добре е да обръщаме внимание на здравето и да не забравяме да отделяме време за почивка и релаксация за да се презаредим с енергия и да посрещаме всички предизвикателства с усмивка.

Движение и спорт…

Спортът не е просто раздвижване. Тойт стимулира сърдечната дейност, укрепва имунната система, допринася за доброто ни самочувствие, добра физическа кондиция и добро настроение.

„Може да кажеш, че имаш лоши гени, лоша обмяна на веществата, но може просто да станеш от дивана и да започнеш да работиш над тялото си, да си поставиш цел и да вярваш в себе си. В такъв случай задължително ще успееш.“ Арнолд Шварценегер